dilluns, 7 de març del 2011

LA CAIXA D'EINES LA FORÇA DE LA TOTALITAT (part 2)


LA FORÇA DE LA TOTALITAT


La principal fortalesa de l’ésser sorgeix de la seva capacitat de romandre en l’essència primera i última de la seva ànima. El poder que dóna la pròpia consciència retorna sempre a l’ésser que en tot moment disposa d’eines senzilles per retrobar-se. La força del silenci permet sentir la força de la unió còsmica de l’ésser amb la totalitat de l’etern i l’infinit, entès aquest com la part i el tot que conforma l’univers.
El record d’ésser unitat s’enregistra durant la gestació a l’úter matern i la força de la maternitat permet que la mateixa força es mantingui intensament i de manera evident en els primers mesos d’esdevenir consciència i existència en el pla físic real de l’ésser encarnat.
Esdevinguda la primera evolució en el pla terrestre, i amb l’acompanyament natural que ofereix la unió còsmica i el seu silenci, a l’ésser li és permesa, de manera lenta i suau, la separació, la força de la separació permet l’autonomia, la capacitat de procedir de forma independent i lliure. La força de la separació propicia la força de la llibertat i amb aquesta la consciència procedeix a fer ús de la força del pensament podent amb aquest decidir amb clarividència quin pot ser el seu camí i la seva aportació a la nau Planeta Terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada