dijous, 24 de novembre de 2011

ARC ENERGÈTIC D'ECLIPISIS 26 NOVEMBRE- 11 DESEMBRE 2011


El darrer cicle d'eclipsi del 2011 com un arc d'energies

TROBADA COL·LECTIVA DE TREBALLADORS DE LA LLUM

Iniciem la Vida com una Identitat en Expansió
Dissabte 26 de Novembre 2011
11:00 temps de pauDurant el cicle d'eclipsis, nosltres serem guiats vers la comprensió de la pròpia veritat, la identitat multidimensional fluint per a poder entrar en l'expressió per desobrir i viure el Dharma de la nostra encarnació. Ens obrim amb la major claredatals nostres origens, ens adonem del propòsit i les qualitats que nosaltres portem a la Nova Terra i el potencial del despertar en massa. Nosaltres som guiats per obrir i viure com nosaltres sabem ser per nosaltres mateixos. Ens inciem per nous camns de veure, visionar i per tant crear la nostra vida.

Ens obrim a u procés de renovació, refrescant el temple del nostre ser i rebre les noves expreriències i conèixement a l'avast.

Trobada col·lectiva de treballadors de la llum són trobades de canalització en viu, fluint pels límits de la creació! Té relació amb aliniaments comics i galàctics i considerables entrades de diferents qualitats de llum.
Orientació i Exercicis Energètics per Aliniar-se amb les energies actuals.
Són potents experiències comunes per co-crear, expandir, cel3lebrar, explirar les energies en profunditat i alterar el teu camp energètic.
També poden afectar la percepció de la il·lusió de viure a la Terra i fer-nos adonar que participant el teu sentit de la realitat s'afinarà i povocarà canvis en la teva vida per a poder equilibrar i estar en pau amb allò nou que t'envolta.

Informació traduïda de:

http://www.expectwonderful.com/november-25-december-11-eclipse-passageway.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada