diumenge, 20 de maig de 2012

L'IMPACTE DE LA PERCEPCIÓ: EL PRIMER CENTRE ENERGÈTIC

EL PRIMER CENTRE ENERGÈTIC: 
EL RAIG VERMELL DES DEL CONNECTOR SEXUAL
El nostre biocamp d'energia vital (el nostre 'cos de llum') facilita el nostre Sisè sentit de la percepció.
 més info a Life energy philosophy
El com podem tècnicament sentir i percebre el nostre món té un enorme impacte en la manera que veiem la 'Realitat'.
 
L'impacte de la Percepció
A mesura que creixem en la vida, canviem i modifiquem amb naturalitat l'energia vital que utilitzem per la pròpia Percepció.
L'energia que utilitzem per a la Percepció és important perquè abasteix la base energètica amb la què crearem tota la nostra Consciència  i el nostre pensament al mateix temps.
Mentre creixem al llarg de la vida, certs aspectes de la nostra personalitat evolucionen.
En diferents moments de la nostra vida, basem el nostre pensament en diferent categories freqüencials de percepció energètica i per tant basem la nostra consciència en diferents categories de Pensaments i Actituds.
Anem a veure el típic recorregut natural al llarg de la vida humana.
Des que naixem fins que pronunciem les primeres paraules, percebem amb energia vital purificada per el primer centre energètic: el Xacra Vermell Base.
Les actituds i pensaments ordenats per aquests centre energètic són tots referents a la Supervivència i al Món Físic. Durant aquest temps nosaltres aprenem tot allò que té a veure en “com treballar per compte propi”: com dormir, com mirar les coses, com menjar, etc.
Una vegada hem integrat els pensaments i actituds del primer centre energètic i som capaços amb facilitat de romandre en tots els pensaments necessaris requerits per sobreviure al mateix temps, tenir cura dels mateixos (automàticament), serem capaços de Sincronitzar de manera confortable el nostre fluxe d'energia vital amb el Xacra Vermell Base en Posició Centrada, sempre que volguem. Havent integrat la capacitat de percebre l'energia vital per mitjà del Xacra Vermell Base haurem desenvolupat l'habilitat de retenir-la per a la resta de la nostra vida. En aquest punt, la motivació natural, substituïda pel Ser superior en els moments de la sincronització, ens empodera per a poder esforçar-nos i créixer, per aprendre com purificar l'energia i crear pensament des del següent centre energètic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada