diumenge, 27 d’octubre del 2013

EL CENTRE DE COMUNICACIÓ: EL CINQUÈ CENTRE ENRGÈTIC



L'energia vital del Canal Intel·lectual té una amplitud més curta que l'energia vital dels primer quatre xacres (el Canals Físics i Emocionals).
Aquest onada curta és el resultat del filtratge equilibrat a través del primer dels quatre centres energètics. Això sognifica que nosaltres hem adquirit el mestratge del pensament dels primers quatre centres d'energia (la qual cosa crea el pensament d'autosuficiència física i emocional) fins al punt que podem permetre fàcilment calmar i escollir no refinar pensaments específics per a alertar la consciència sobre amenaces potencials per a les nostres autoassignades necessitats. Aquest procediment permet el màxim nivell d'energia vital per abastir el Cervell per a dedicar-se a l'exploració del Propi Intel·lecte.
El Xacra Coll Blau és el cinquè centre d'energia que nosaltres aprenem a crear amb la nostra consciència i percepció. Els pensaments i actitus que creem aquí estan aliniats amb el cinquè nivell de la jerarquia de Maslow el qual implica l'Aprenentatge sobre el nostre medi i el nostre lloc en ell. Per a aquest punt, nosaltres hem utilitzat aquest centre d'energia per a processar Pensaments dels anteriors centres d'energia. Som per tant capaços d'Aprendre. La diferència és en aquest estadi, que el Xacra Coll Blau no només està processant Pensaments percebuts de forma directa i refinats pels altres centres d'energia sinó que també és capaç de detectar l'energia del camp de percepció. I és en la Percepció on trobem la informació original o primària que permet crear els Pensaments. Per tant, sí que usem ja el Xacra Coll Blau per processar els Pensaments apresos en el passat, però ara és la primera vegada que hem tingut molta informació recollida a través de la nostra Energia de Percepció per aprendre i Pensar-hi.
Metafòricament parlant, podem pensar en la Percepció com una càmera digital que ja pot mirar el món. Quan som un infant acabat de néixer, aprenem a percebre amb el Xacra Base Vermell, la imatge del nostre món té només la resolució d'1 pixel. Cada vegada que creixem i avancem i aprenem a pensar per mitjà d'un nou marc de percepció refinat per un nou centre d'energia, és com anar aprenent amb el doble marc de resolució de la nostra càmera i conformant el nostre observatori del món. Mentre aprenem a pensar en un complet rang de pensaments, nosaltres estem usant una nova visió del món més completa per donar suport a la nostra comprensió.
Continuant amb la metàfora, mentre doblem el radi de resolució d'un pixel per polzada, 7 vegades per respresentar la resolució de la nostra visió del món mentre nosaltres creixem per mitjà de la creació de consciència amb cada un dels nostres xacres naturals, notem que no és fins que arribem al quart estadi (el qual representa el mestatge del primer dels quatre xacres- el de les Necessitats Primàries) que som capaços de deduir que estem realment mirant dos imatges.

Cada Pensament i Actitud (el qual és en termes tècnics una dinàmica energètica amb una amplitud i una freqüència particulars) que nosaltres podem filtrar amb cada centre energètic que pot ser representat com un pixel en el dibuix. Els dibuixos dels conills suggereixen que si hi ha 56 pixels (Pensaments) per aprendre amb la intenció d'usar el primer centre biològic d'energia per faclilitar la nostra Percepció. En aquest punt, ens adonem de com el viatge de la vida humana és en realitat, MOLT ric.
 

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada