divendres, 9 de novembre del 2012

EL CENTRE SOCIAL DE PODER: EL TERCER CENTRE ENERGÈTIC



  EL RAIG DE LLUM GROGA DES DEL PLEXE SOLAR O SOL INTERN
Al voltant dels cinc o sis anys, ja hem desenvolupat un Mestratge en relació a una acurada percepció de l'energia vital a través del el Xacra Melic Taronja, ja podem fer ús del nostre cos força bé i podem escollir com comportar-nos amb una més que adequada habilitat. La motivació natural experimentada en els moments de sincronització, ens torna a encoratjar per aprendre a créixer i començar a investigar com gaudir d'una percepció de l'energia vital acurada a través del tercer xacra, el Plexe Solar Groc.

Hi ha encara molts més pensaments per aprendre a destriar  a través del tercer xacra Plexe Solar Groc que del segon xacra Melic Taronja. La major part d'aquests pensaments tenen a veure amb l'altra gent i el nostre afecte envers ells. El xacra Plexe Solar és el Centre Social d'Energia. Gastem molt de temps practicant i desenvolupant la consciència que podem crear amb aquest centre d'energia quan estem aliniades amb el nostre centre. I gastem molt més temps encara conscientment desenvolupant un estil d'ús per a aquests pensaments que serà la manera d'informar als altres sobre nosaltres, desenvolupem així la nostra personalitat social.



Cada progenitor i mestre coneix bastant bé les aventures socials que els nens entre 6 i 12 poden crear. Els patrons principals de pensament del nostre comportament social es desenvolupen durant aquesta etapa. El pare i la mare saben això intuïtivament i treballen diligentment per a ensenyar a la mainada d'aquesta edat els hàbits de pensament social saludables amb avisos com "les maneres".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada