dissabte, 2 de febrer del 2013

EL CENTRE COR: EL QUART CENTRE ENERGÈTIC

-->

El quart centre energètic amb el què aprenem a utilitzar l'energia de la nostra consciència i percepció per a crear és el Xacra Cor Verd. Una altra vegada, hi ha moltes maneres noves i diferents actituds per aprendre a pensar sobre aquest aspecte, com en el cas del Xacra Plexe Solar.
En aquesta etapa, aproximadament entre els 13 i els 20 anys, els humans a més estem madurant biològicament. Això es dóna durant aquesta etapa que és quan ens n'adonem, més intesament que abans, que la nostra energia, l'energia de les nostres actituds més autèntiques, tenen un efecte increïble en les cèl·lules del nostre sistema nerviós i  en les dels altres.
Aprenem sobre com utilitzar la nostra energia vital per comunicar sentiments envers els altres i iniciar respostes reals i respostes pèptides veritables amb els nostres sistemes neviosos. Aprenem que el camí que nosaltres escollim per pensar i comportar-nos té efectes reals i veritables en els altres. 

Realment podem afectar als altres amb el nostre pensament, judici i sensacions físiques (generem reaccions pèptides emocionals) i realment podem Compartir amb els altres en un camí que és ple de poder. La realització de el nostre poder individual durant aquest temps és el quid d'allò que ha significat sempre  ésser adolescent.
Una vegada hem après a Pensar i Percebre amb totes les Dinàmiques Energètiques de la Vida, les quals poden ésser perfeccionades fent servir els nostres quatre primers xacres biològics, som cridats a  desenvolupar el mestratge sobre allò que Abram Maslow descriu com a Necessitats Més Baixes en l'Ordre de Creixement o Deficiència. 


Ara ja hem après com pensar i percebre amb una energia vital que afecta la nostra supervivèmcia, la nostra seguretat, la nostra posicó social, la nostra emoció i la d'altra gent; ja hem crescut i esdevingut un Adult. És l'etapa de la nostra vida que estem prou forts i som prou capaços de mantenir-nos a nosaltres mateixos i amotllar-nos al medi on vivim per a sostenir l'exploració de les Necessitats Més Altes en l'Ordre del Creixement. Això significa començar a  explorar la consciència i que podem crear amb la nostra just acabada d'explorar energia vital Intel·lectual.

L'energia vital provinent del Canal Intel·lectual té una amplitud més curta que l'energia vital dels primers xacres (els Canals Físics i Emociaonals): Aquesta reducció de la longitud d'ona és el resultat del balanç i perfeccionamen realitzats a través dels quatre primers centres. Això significa que nosaltres hem perfeccionat el pensament dels quatre primers xacres (els quals creen el pensament del Propi Físic i del Propi Emcional) i que podem enfocar-nos en autoregular-los amb facilitat, calmar i escollir modul·lar pensaments específics per avisar la consciència de amenaces potencials a les nostres necessitats autoassignades.
Aquest procediment permet el màxim nivell d'energia vital per aconseguir que el Cervell pugui dedicar-se a l'exploració del Propi Intel·lecte. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada