dimecres, 16 de març del 2011

LA CAIXA D'EINES La força de la unió còsmica


 

 

La força de la unió còsmica

La principal fortalesa de tota existència rau en la seva connexió amb la pròpia línia crística, el fil de plata que permet la comunicació amb el cosmos.
En tota situació cal tenir en compte que per gaudir plenament del goig i l’alegria de viure és fonamental que les persones tinguin consciència plena de l’ara i aquí i per tant estiguin en comunió amb la totalitat. La diferència entre aquest estat de consciència o bé l’estar però patint petits lapsus de desconnexió per anar al passat o al futur és abismal. El cansament i la despesa energètica que generen la manca de lucidesa i en un segon estadi el pensament obsessiu desencadenen un comportament mecànic sotmès a un cert grau d’alienació que pot ratllar l’absurd de l’existència i dur-la a una pèrdua total de sentit per la vida.
Afortunadament, la vida és un sistema de comunicació amb un funcionament tan perfecte que constantment convida al canvi. Les situacions aparentment difícils i injustes tenen per mòbil generar una crisi amb la fi de reajustar l’ésser en allò amb què es troba encallat i de convidar-lo a evolucionar i millorar.
L’ecosistema es troba en constant moviment energètic per tal d’assegurar-se la supervivència i evolució. L’encontre entre els nostres camps d'energia mai és gratuït, normalment comporta un reconeixement i un aprenentatge basat en semblances i coincidències que permeten fusionar, atraure o enamorar.
la unió còsmica
Quan dues energies o vibracions coincideixen, generen una nova ona de vibració, resultant de la suma de les dues. Si coincideixen en positiu l’ona resultant es duplica també en positiu, és el moment excels de la relació, aquell que ens reporta més beneficis perquè augmentem el potencial. És el referent que no hem de perdre de vista perquè és el punt màxim on hem pogut arribar i per tant en termes d’aprenentatge el punt de la relació que més ens aporta per avançar, el millor tresor a custodiar. Una relació especialment bonica, si no es donen altres condicionants com la contradicció i el rebuig, esdevé durant nou mesos al ventre d’una mare. La fusió entre aures dins el cicle de la maternitat és la unió còsmica per antonomàsia.
Quan es dóna la separació per empatia les dues ànimes parteixen d’aquesta nova vibració. En el cas de les relacions d’amor entre dos ànimes sempre després de la separació es parteix de la vibració resultant, per tant si aquesta relació acaba en el millor moment les dues ànimes partiran de la nova consciència per atraure una energia afí a aquest nou grau o nivell.
Les energies fluctuen i amb la seva suma es poden generar noves ones resultants. Entre les múltiples possibilitats es pot donar també el punt contrari, que coincideixin en negatiu i aleshores la ona resultant dobla en negatiu.
En el cas de les relacions entre persones humanes és el moment en què la relació ja no és dóna amb facilitat o comoditat perquè el reflex ja no agrada i costa de reconèixer-se en allò de l’altra que no ens volem mirar i transcendir. La relació es torna en aparença totalment destructiva, ara bé si se li pot donar la volta comporta un aprenentatge preciós i molt valuós, un transcendir des de la part més fosca que suposa sempre molt d’enfortiment.
Es pot donar una situació intermèdia , és el cas en que les dues ones en trobar-se s’anul·len generant immobilisme, mediocritat i apatia. Una es troba anul·lada per l’altra i també en aparença és fa molt difícil de canviar la situació. Desembussar una situació d’aquest tipus té també un gran valor perquè suposa transcendir l’enquistament, l’acumulació, la saturació i qui troba força per fer-ho en una situació tipus de dues energies aprèn que el canvi sempre només depèn d’una mateixa.
En tots els casos és imprescindible que, malgrat els possibles bloquejos i lapsus que l’ésser pateixi a causa de la intensitat de l’experiència emocional conferida, l’humà recuperi la comunicació amb l’univers,  perquè serà a través d’aquesta informació còsmica que podrà recuperar la lucidesa mental i saber quin ha de ser el seu millor procedir per poder avançar a tant individual com col·lectivament en harmonia amb l’ecosistema i per tota la immensitat.


Per saber més de la vibració d'ones cerebrals 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada