divendres, 19 de novembre del 2010

HISTÒRIES D'URÀNTIA Nau espaial Planeta Terra



Nau espaial Planeta Terra

Des de l’Univers Central d’Urantia:
-L’experiència de comandar Planeta Terra sense la connexió ha arribat a la seva fi. La situació s’està tornant insostenible, les persones humanes cada vegada tenen un comportament més neuròtic i això genera un escalfament global de la nau i un alt risc de bloqueig de la noosfera , efectes que combinats poden desembocar a petita escala en una nova catàstrofe universal i això suposa una amenaça al Pla.
L’energia estàtica que genera el comportament mecànic de l’humà està provocant un excés d’energia amb desharmonia que fa augmentar la temperatura de l’atmosfera i això pot saturar la noosfera, la capa mental o intel·ligència de la nau.
És d’extrema urgència,els nivells d’estupidesa i alienació estan superant les estadístiques, si no aconseguim sortir del cercle viciós del pensament obsessiu, l’ansietat i l’angoixa poden conformar-se com a matèria-aparent o energia densa.
La intel·ligència que regeix l’Univers Central ha acompanyat pacientment a totes i cadascuna de les encarnacions materialitzades a Planeta Terra, la nau que univers enllà va fusionar amb l’energia d’Urania conformant una realitat visible amb el do de la vida o primera vibració. Des d’aleshores a través d’àngels i per mitjà d’oracles i profecies hem enviat revel·lacions que permetessin entendre i fluir, sempre en el just moment que la situació requeria de la informació. La vida a Planeta Terra compta amb les energies dels éssers de llum i sobretot dels mestres ascendits que sempre donen alè a l’ànima encarnada, en essència també energia de llum, fins i tot en els moments més ofuscats i fugitius de l’ésser.
No obstant, la virtuosa capacitat de manipulació de l’ésser humà ha fet que els més ambiciosos s’atreveixin a pretendre obtenir el poder diví per a ells i es considerin prou forts per a enfrontar-se a l’essència divina de l’univers. Sota aquest objectiu han creat una realitat postissa i han esborrat tot aquell saber autèntic que dóna llibertat i també el poder que prové de la força universal.
-Sí, que dóna la connexió amb l’etern.
-Exactament, aquesta farsa és la causa principal de l’amenaça que se’ns acosta, si no aturem aquesta inèrcia egòica i perversa, l’harmonia, un dels objectius principals del pla evolutiu, pot virar vers el caos original i tots coneixem prou bé la duresa de la vibració que s’obté amb els obstacles que es generen pel desgavell del principi i la fi.
Des de l’Univers Central la solució respecte a la nau es veu senzilla, però si no els recordem de nou el vell secret de la Caixa d’Eines, es possible que les persones humanes lúcides que ja han despertat consciència, estan presents i obertes de cor, no aconsegueixin dur a terme la missió divina per la qual han encarnat i per la qual com a ànimes han mort i lluitat nombroses vegades sota la capa de l’astre que ells anomenen Sol.
-Sol?
-Sí, l’anomenen així perquè l’estona que els apareix en el seu cel visible fa desaparèixer dels seus ulls humans innocents a tota la resta excepte en certes ocasions l’energia densa que els és satèl·lit Lluna.
Un esperit de pau universal regna entre les dues energies que dirigeixen Urantia des de l’Univers Central i observen el seu desenvolupament des de la seva fusió amb la nau Planteta Terra, des d’aleshores en òrbita amb el Sistema Solar.
-És estrany, el vincle amb el sistema els hauria d’harmonitzar i afavorir la creativitat.
-Alguns són creatius, en major o menor grau, però el valor tel·lúric del metall or, que al llarg de l’era de Peixos han anat substituint per un valor fals que anomenen diner o moneda, els està confonent en extrem. La majoria desconeixen l’existència del recurs de la caixa d’eines per esdevenir amb llibertat, i d’altres en saben alguna cosa però la gravetat de la matèria els confon i massa sovint s’abandonen a la sort de tenir i acumular i es perden.
-Però, com viuen l’amor incondicional i creatiu que regeix el seu propi centre a imatge i semblança nostra?
-Ups! Això ja m’és massa complicat de comunicar. Potser seria més entenedor si els recuperem una a una les eines de la caixa i observem com evolucionen en recordar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada