dimarts, 4 de gener del 2011

LA PRÒPIA SANACIÓ: L'aprenetatge de ser llum

 Interaccions de llum i matèria: cel i terra


L'ANY 11 COMENÇA AMB ECLIPSI

La lluna fosca amb eclipsi del dia 4 de gener va ser la sacasejada final de tot el reguitzell d'aquestes dates hivernals: Immaculada Concepció, solstici d'hivern, naixement de la llum, dia dels innocents més purs, ritus de canvi d'any i la vinguda dels tres mags des d'orient assenyalant el naixement del gran sol central Sirius.
La vibració interessant per aquest nou any és també la seva posició en l'ordenació numèrica dels anys gregorians.
L'any del doble 11 ja insinua la possibilitat de ser simultàniament aquí i allà com l'electró, del To be or not to be de Hamlet, per anar als clàssics.


L'aurora boreal des d'Estocolm




Per comprendre una mica millor com els moviments del cel que ens il·luminen el dia a dia i ens permeten de ser llum, va bé mirar quins vincles s'estableixen dalt el cel: com interaccionem amb la lluna i amb la resta del cel visible, el Sol i els planetes amb Urantia, el nostre planeta.



Si vols anar més enllà, les sinergies de l'univers no es limiten al cel visible i al nostre sistema solar: del més enllà hi ha molt per aprendre i estudiar
Ara bé, despertar consciència suposa un canvi de paradigma
                                                                                    Mandala TZolkin 13:20



















La matriu del temps, el Tzolkin


















 i  per a aquest es fonamental vibrar amb la nova dimensió del temps com el SINCRONARI 13 llunes x 28 dies del moviment 13 llunes i permentre'ns de confiar i creure que els miracles són ja una cosa tan quotidiana com la física quàntica:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada